تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۱ آذر ۱۴۰۴

استقلال مراسم قهرمانی کشتی را تحریم کرد | تاجرنیا: قضاوت‌های فینال مشکوک بود!

علی تاجرنیا به نایب‌قهرمانی استقلال در لیگ برتر کشتی واکنش نشان داد.

استقلال مراسم قهرمانی کشتی را تحریم کرد | تاجرنیا: قضاوت‌های فینال مشکوک بود!

رویداد۲۴| پس از ناکامی تیم کشتی استقلال در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی آزاد، علی تاجرنیا، رییس هیات‌مدیره این باشگاه توییتی منتشر کرد.

تاجرنیا در صفحه شخصی خود نوشت: «‏همه اتفاقات برای قهرمان نشدن کشتی ⁧استقلال⁩ بود، انصراف رقیب بانک شهر در نیمه نهایی، جانبداری عوامل صداوسیما و قضاوت‌های مشکوک در فینال قهرمانی را از استقلال گرفت، اینکه بانک شهر اسپانسر تمام برنامه های ورزشی صداوسیماست هواداران استقلال را از جانبداری صداوسیما نگران می کند.»

استقلال مراسم قهرمانی را تحریم کرد!

استقلال جویبار در حالی نتیجه فینال لیگ کشتی را به بانک شهر واگذار کرد که اعتراضات تندی از سوی مربیان و تماشاگران این تیم به داوران صورت گرفت.

در حالی که از صبح امروز همه منتظر برگزاری فینال لیگ برتر کشتی آزاد بین تیم های بانک شهر و استقلال جویبار به عنوان دو تیم پرستاره بودند، برخی اتفاقات غیرمنتظره و حواشی، باعث شد بیشتر از اینکه خود کشتی ها مورد توجه قرار بگیرد، حواشی در این فینال حرف اول را بزند. 

با اینکه استقلالی ها روی برد فیروزپور در وزن 92 کیلوگرم حساب باز کرده بودند، او در ثانیه های آخر توانست حریف را خاک کند و نتیجه 3-3 شد، اما بعد از بازبینی و مشورت داوران نتیجه 5-3 به سود مبین عظیمی اعلام شد و همین با واکنش تند استقلالی ها مواجه شد. کمیل قاسمی بعد از اعتراض شدید به داوران تیمش را بیرون کشید و گفت حاضر نیست به رقابت ادامه دهد. هواداران استقلال جویبار هم با پرتاب بطری های آب شرایط عجیبی را در سالن رقم زدند.

در نهایت اگرچه سرمربی استقلال راضی شد کشتی گیرانش به رقابت ادامه دهند، اما استقلال جویبار بعد از اعتراضات جدی حتی حاضر نشد برای گرفتن کاپ نایب قهرمانی و مراسم اهدای مدال در سالن حاضر شود.

کد ویدیو
منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: کشتی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما